Rulantica gestart met opbouw nieuwe waterglijbanen

Het houdt niet op voor Rulantica. Het waterparadijs van Europa-Park is bezig met de opbouw van een derde glijtoren. Hier kunnen zwemmers maar liefst acht nieuwe glijbanen verwachten. De onderdelen zijn inmiddels gearriveerd en de opbouw is gestart.

Voor aankomende winter opent Rulantica de glijbanen waarbij nek-aan-nek races kunnen worden gehouden. Zij zullen met een mat het parcours afleggen. Het Duitse park heeft nieuwe foto’s gepubliceerd waarop is te zien hoe de buisdelen met een kraan op hun plek word gehesen.

De officiële opening van Rulantica vond plaats in het najaar van 2019. Inmiddels is het waterpark al flink uitgebreid met een waterspeelplaats inclusief waterglijbanen, het Snorri Strand en een heuse waterattractie.

Het concept van de nieuwe toren:

Rulantica is een enorm waterparadijs met meer dan 32.000 m2 waterpret, 30 glijbanen en 2 poolbars. Tickets bestel je hier.

Lees ook eens: Europa-Park start documentaire over nieuwe achtbaan

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *