Dit weekend in Plopsa Indoor Coevorden: het meest exclusieve K3-optreden ooit

Op zaterdag 26 en zondag 27 november staan de meiden van K3 op het podium van Plopsa Indoor Coevorden voor een spetterend liveoptreden én het belooft extra speciaal te worden. Gezien Hanne pas van haar eerste kindje bevallen is, zullen Marthe en Julia er het beste van zichzelf geven en wordt het publiek dit weekend het derde K3’tje.
Wie dit weekend naar het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden afzakt, mag het meest exclusieve en meest intieme K3-liveoptreden ooit meemaken. Daar Hanne vorige week van haar eerste kindje, een zoontje, beviel, zullen Marthe en Julia er met z’n tweetjes op het podium staan voor een intieme show boordevol bekende K3-hits van vroeger en nu. “De bedoeling is dat we de afwezigheid van Hanne niet voelen en daarom roepen we alle kindjes op om zelf het derde K3’tje te zijn en in K3-outfit luidkeels mee te zingen en dansen met alle liedjes.”, aldus Ruwan van Oostrum, Parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden.
Iedereen met een toegangsticket voor Plopsa Indoor Coevorden kan het liveoptreden bijwonen. Tickets kunnen zowel aan de kassa of online via www.plopsaindoorcoevorden.nl aangekocht worden. Het optreden vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 novembertelkens om 13 uur en om 14u15 in Plopsa Indoor Coevorden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *