Phantasialand brengt deze show terug tijdens Wintertraum

Nog even en dan kunnen liefhebbers van lampjes, hapjes, warmte en toffe attracties weer terecht in Phantasialand. Vanaf 19 november is het winterse event Wintertraum weer te bezoeken in het Duitse attractiepark. En als kers op de taart keer avondshow ‘Tiempo de Fuego’ na een afwezigheid van 2 jaar weer terug.

De 25 minuten durende avondshow is te beleven in themagebied Mexico. Bezoekers kunnen straks op de Plaza Mariachi zien hoe de gevels bij waterattractie Chiapas tot leven komen met indrukwekkende projecties. Phantasialand spreekt zelf over ‘het vervagen van de grenzen tussen realiteit en fantasie. Tot aan de vurige finale’.

Tijdens Wintertraum zijn er ook nog andere shows te zien in het park. Zo wordt de Wintergarden weer gebruikt voor de acrobatische show ‘Der goldene Faden’. Daarnaast is er ook de ijsshow ‘Alle Jahre wieder’ met spannende choreografieën en veel humor. Als laatste is er in het Silverado Theater een nieuwe show. Deze nieuwe winterse show is bedoeld om ‘een geheim event te bieden dat even mystiek als fantastisch is met de nodige kippenvelmomenten’.

Tiempo de Fuego heeft vanwege de coronapandemie een pauze gehad van 2 jaar. Wintertraum en dus ook de avondshow is van 19 november 2022 tot 29 januari 2023 te bezoeken in Phantasialand.

Tickets bestel je hier.

Lees ook eens: Aviodrome organiseert het grootste Flight Simulator evenement ter wereld

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *