Nieuwe mijlpaal voor Attractiepark Toverland: één miljoen bezoekers binnen het jaar ontvangen

Afgelopen weekend gebeurde er iets bij Attractiepark Toverland wat het park nog nooit eerder heeft gehad. Op zaterdag 17 december werd de miljoenste bezoeker van het jaar verwelkomt. De familie werd in het zonnetje gezet en er werd een speciale vuurwerkshow gehouden om dit te vieren.

Pien Polman uit Voorburg was de gelukkige die om 11:29 uur als miljoenste bezoeker de poorten van Toverland passeerde. Hier stonden Stephan Satijn, lid van de Gedeputeerde Staten van Limburg, en Jean Gelissen jr., de Algemeen Directeur van Toverland, haar en haar gezin op te wachten met een cheque, champagne en bloemen. Ook ontving familie Polman een jaar lang gratis toegang tot Toverland. “Wat tof! We zijn compleet verrast!”, aldus vader Hilco. “Dit maakt deze dag nog leuker!”

Winter Feelings

De miljoenste bezoeker vond plaats tijdens winterevenement Winter Feelings. Het park is versierd met miljoenen lichtjes en het entreegebied is omgetoverd tot Winter Laguna, met onder andere een outdoor schaats- en tubingbaan. Ook zijn alle attracties toegankelijk, waaronder de vijf achtbanen, de vernieuwde waterbaan Expedition Zork en twee verwarmde indoorgebieden. Meer informatie is te vinden via toverland.com/winterfeelings.

Ook 2023 wordt extra feestelijk met de komst van vier nieuwe attracties voor het hele gezin in themagebied Avalon.

Lees ook eens: Slagharen investeert in vakantiepark en presenteert nieuwe cottages

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *