Slagharen investeert in vakantiepark en presenteert nieuwe cottages

Attractie – & Vakantiepark Slagharen staat aan de vooravond van een grote vernieuwingsslag. Komende winter worden de Colorado-stacaravans gefaseerd vervangen door moderne cottages. De nieuwe comfortabele accommodaties, met de naam Red Rock, bieden plaats aan een gezin met 6 personen. Het nieuwe type, waarvan de eerste exemplaren in het voorjaar van 2023 worden opgeleverd, is vanaf nu te boeken op de website van Slagharen.

Moderne accommodaties

De eigentijdse ingerichte cottages zijn van alle gemakken voorzien. De Red Rocks beschikken over een gezellige woonkamer met interactieve TV, drie slaapkamers, twee badkamers met douche en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. Vanuit de accommodatie loop je eenvoudig naar het attractiepark. De cottages bevinden zich achter het American Circus Theater, vlakbij achtbaan Gold Rush. Voor de realisatie werkt Slagharen samen met de leverancier BeHome uit het Belgische Stekene en Griftdijk uit Soesterberg.

Knipoog naar Colorado

De nieuwe huisjes ontlenen hun naam aan het historische Red Rocks Park in Colorado. Het avontuurlijke en natuurlijke karakter van dit nationaal park, in combinatie met de knipoog naar de naam van de accommodaties die vervangen worden, maken het een passende match. Bovendien liggen de huisjes op een (rode) steenworp afstand van het attractiepark.

Blijven slapen in Slagharen

Het vakantiepark van Slagharen bestaat uit meer dan 600 accommodaties en ruim 200 kampeerplekken. Verder biedt het resort een attractiepark met meer dan 30 attracties en een subtropisch zwembad. Alle verblijfstypes zijn voor een vakantie in 2023 nu al te boeken op www.slagharen.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *