Geen shows, meet and greets en parades in Disneyland Paris door stakingen

The most magical place on earth is niet altijd zo rooskleurig. Vorige week vond er in Disneyland Paris een staking plaats waardoor de grote parade ‘Disney Stars On Parade’ niet door kon gaan. Hoe staat het er op dit moment voor? Afdeling entertainment is wederom met een stakingsactie bezig. En nu zijn er dus ook geen shows te zien.

Tijdens een spontane actie zijn de parades, shows en meet & greets vandaag uit het programma geschrapt. Zo kon de bekroonde show ‘Mickey and the Magician’ in het Walt Disney Studios Park niet doorgaan. In het hoofdpark kon de show ‘Dream and Shine Brighter’ niet draaien. En als dit nog niet genoeg is waren ook de meet & greets in het ‘Princes Pavilion’ en wederom de parade geschrapt.

Het resort leek dit afgelopen jaar flink te stijgen in aanzien. Vooral het aanbod in entertainment viel enorm goed in de smaak met variatie en kwaliteit. Daar is op dit moment in ieder geval weinig van over. De directie kan daarmee flink aan de slag.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *