Efteling zoekt entertainers voor dagelijkse productie tijdens de winter

De mussen vallen hier van het dak maar sommige zijn al druk bezig voor aankomende winter. De Efteling is namelijk op zoek naar entertainers voor de Winter Efteling. Het gaat hier om een dagelijkse productie waardoor geïnteresseerden minimaal 3 dagen per week beschikbaar moeten zijn. Waar het park precies aan werkt is nog onbekend.

Voor de rol van ‘Fay de Fee’ is het park op zoek naar een actrice met een speelleeftijd van 25 jaar die zowel het spelen als het zingen onder de knie heeft. Zij moet daarbij tussen de 1.65-1.75 lang zijn.

De tweede rol is voor ‘Pinokkio’. Het gaat hier om een acteur met een speelleeftijd van 16 jaar. Ook voor deze rol moet er gezongen worden. Het gaat hier echter wel om een poppenspel. Vanwege de constructie van de pop dient de speler een maat te hebben van 46/48.

De auditiedagen zijn op:

Donderdag 22 september 09:00-13:00 uur – auditie Pinokkio

Donderdag 29 september – auditie Fay de Fee + finale (Pinokkio en Fay de Fee)

Spreekt deze oproep jouw enorm aan? Stuur dan je CV en een recente foto voor 21 augustus 2022 naar fwouw@efteling.com

Lees ook eens: Toverland verhoogt prijs Maximus’ Wunderball

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *