Toverland verhoogt prijs Maximus’ Wunderball

Samen met de vernieuwde Expedition Zork voegde Attractiepark Toverland dit jaar een nieuwe attractie toe voor de hele familie. Tegen betaling kunnen bezoekers een houten bal kopen en deze van de ballenbaan laten rollen. Bij de opening kostte de ballen nog €4,-. Inmiddels is de prijs met €2,- verhoogd waardoor bezoekers nu €6,- moeten betalen bij de automaat.

Er zijn regelmatig bezoekers te vinden bij de attractie. Het zou daarom goed kunnen dat de prijs daardoor omhoog is gegaan. Wat de daadwerkelijke reden is, dat is niet bekend. Bij aankoop van een ‘Wunderball’ kunnen bezoekers onbeperkt gebruik maken van beide ballenbanen. Ze mogen de bal zelfs meenemen bij een volgende bezoek aan het park.

Maximus’ Wunderball kent 2 reusachtige ballenbanen van ieder 125 meter lang. De ballen komen in totaal 14 hindernissen tegen. Zet een zo snel mogelijke tijd neer of strijd zij aan zij.

Het idee achter de ballenbaan ontstond nadat de directeur van Toverland op vakantie ging. Hij kwam daar een ballenbaan tegen en zag hoe leuk de kinderen het hadden. Al snel werd het duidelijk dat het Limburgse attractiepark er ook een moest hebben.

Lees ook eens: Hansa-Park komt met achtbaanrally op ‘National Roller Coaster Day’

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *