Wachtrijen omzeilen met ‘Disney Premier Access Ultimate’

Disneyland Paris heeft de eerder aangekondigde FastPass ‘Disney Premier Access Ultimate’ geïntroduceerd met een update voor een eigen app. Hiermee omzeilen bezoekers de wachtrijen voor een selectie van attracties op de geboekte dag van hun bezoek.

De nieuwe ‘Ultimate’ FastPass is één dag geldig en kan op elk moment worden gebruikt zonder vaste tijdsperioden. Vergelijkbaar met ‘Disney Premier Access One’ is slechts een selectie van de attracties bedoeld voor gebruik met de FastPass. Er zijn momenteel twaalf attracties verspreid over de twee themaparken.

In Disneyland Park gaat het om de achtbanen Indiana Jones and the Temple of Peril, Big Thunder Mountain en Hyperspace Mountain. Daarnaast vallen Phantom Manor, Peter Pan’s Flight, Star Tours, Buzz Lightyear Laser Blast en Autopia hier ook onder.

De andere vier attracties staan in Walt Disney Studios Park. Hier gaat het om Tower of Terror, Ratatouille, Crush’s Coaster en Cars Road Trip. Het is nog niet duidelijk of hier nog attracties aan worden toegevoegd zodra themagebied ‘Avengers Campus’ opent.

Disney Premier Access Ultimate is geprijsd op basis van het huidige seizoen en de gewenste bezoekdag. Het aanbod op een doordeweekse dag buiten het hoogseizoen kost 90 euro per persoon. Vanaf 25 juni, dus in het zomerseizoen, en op weekenddagen in het laagseizoen, is de prijs 140 euro per persoon.

‘Disney Premier Access One’ is gebaseerd op vergelijkbare factoren en kost tot 18 euro per persoon. Dit is afhankelijk van de attractie en de bezetting van het park. De Premier Access Ultimate FastPass is te koop via de officiële Disneyland Paris-app. De update is sinds 8 juni 2022 geleidelijk uitgerold naar mobiele telefoons.

Lees ook: Dit is waarom Disneyland Paris in Frankrijk staat

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *