Dochter oud-directrice Toverland deelt vervelende verhalen uit het park

Een dagje uit naar een attractiepark hoort leuk te zijn. En gelukkig is dit in 9 van de 10 gevallen ook altijd wel zo. Helaas komen er momenten voor waarbij de situaties minder leuk zijn. Dat gebeurt in elk park wel maar in dit artikel worden momenten uit Attractiepark Toverland uitgelicht. Ankie Maessen, dochter van oud-directrice Caroline Kortooms, deelt momenten van vervelende situaties in het attractiepark.

Medewerkers willen bezoekers zoveel mogelijk ontlasten en ze een geweldige dag bezorgen. Benieuwd naar de momenten waar in het park niet over gesproken wordt? Maessen noemt het zelf een politieserie waar ze soms in was beland.

Ik keek op mijn camerascherm en zag nog net iemand met een handschoen de slagboom van de parkeerplaats omhoog duwen. Een auto gaat er met piepende banden vandoor. Shit, vijf navigatiesystemen van gasten gestolen

De melding krijgen dat er gasten in een attractie vastgehouden worden omdat ze drugs aan het spuiten waren tijdens de rit. Wat uiteindelijk leidde tot een grote achtervolging in het donker op de parkeerplaats én een parkverbod

Met het BHV team bezoekers insluiten die over de hekken zijn geklommen en denken het park vandaag gratis te kunnen bezoeken

Jongeren die onder groepsdruk van vrienden een rugzak vol gestolen spullen in hun bezit hebben. Nadat ze een uur lang het park tijdens een Halloweenavond moesten poetsen en hun ouders moesten bellen, zullen ze er vast iets van geleerd hebben

Op een man af gaan die volgens andere bezoekers foto’s maakt van kinderen en zelf nergens bij lijkt te horen

Een ruzie sussen tussen twee families in de wachtrij. Dit ging verder dan alleen schelden. Er werd gevochten en kinderen werden aan hun haren getrokken door volwassenen

Na het lezen van deze voorbeelden is het maar goed dat Toverland bepaalde zaken uit het zicht van de bezoekers laat.

Maessen zegt wel te genieten van dit soort incidenten. Tijdens deze onverwachtse zaken is de drang om het op te lossen enorm groot. De adrenaline en zorg voor veiligheid en rechtvaardigheid hebben haar uiteindelijk veel gebracht. Mede hierdoor is Maessen adviseur in gastvrijheid en geeft ze verschillende trainingen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *