Toverland bezoeken met maximaal 40 euro korting

Attractiepark Toverland trekt naast Nederlanders ook Belgen en Duitsers richting het park. En om het park in Duitsland meer bekendheid te geven werkt het Limburgse attractiepark samen met supermarktketen Kaufland. Bezoekers kunnen daarbij tot wel €40,- besparen met vouchers.

Een ritje maken in houten achtbaan Troy of langs de baan ‘zweven’ in windcoaster Fēnix. In Toverland kan het gewoon. En wat is leuker dan een attractiepark bezoeken? Juist, een attractiepark bezoeken met korting. Deze korting kan je scoren bij alle Duitse vestigingen van Kaufland in de regio West.

Bij aankoop van minimaal €50,- ontvangen klanten een voucher voor het park. Die voucher geeft een korting van €8,- op maximaal 5 tickets. En daarmee bespaar je dus in totaal €40,-. Deze actie loopt tot 6 augustus 2022 en vouchers kunnen nog tot en met 6 november 2022 worden ingeleverd.

Ben jij van plan om Attractiepark Toverland te bezoeken? Plan dan zeker een dag in. Het park is deze zomer lekker lang geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Voor aankomende winter heeft het park onlangs een nieuw winterconcept gepresenteerd met allemaal leuke en gezellige activiteiten. Themagebied Port Laguna wordt daarbij omgetoverd tot Winter Feelings. Bezoekers genieten van live muziek en glijden op de bandenbaan. Lees het hier.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *