Attractiepark Slagharen viert 60ste verjaardag met speciale avondopenstelling, artiesten en vuurwerk

Attractiepark Slagharen viert op zaterdag 27 mei feest met ”Het Slagharen Festival: Celebrating 60 years!”. De naam geeft het al een beetje weg maar op deze dag viert het park haar 60ste verjaardag. En om dit te vieren is het park speciaal geopend tot 22:00 uur. Er zullen de hele dag artiesten optreden en de avond wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Directeur Dave Storm zal samen met de burgemeester van de Gemeente Hardenberg en Commissaris van de Koning van de provincie Overijssel het park om 10:00 uur officieel openen. Direct bij binnenkomst lopen bezoekers tegen een podium aan waar de gehele dag entertainment is te zien. De middag eindigt met een parade en er zullen een aantal attracties speciaal tot 22:00 uur geopend zijn.

Bekende artiesten

Op het Fonteinplein staat straks een podium waar artiesten zullen optreden. Zo kunnen bezoekers prijzen winnen tijdens de spelshow van Hans Kazan. Daarnaast zullen ook Steven en Jamie Kazan zich laten zien met een goochelshow. Zangeres Diede zal verschillende covers zingen en ook haar nieuwe single laten horen. De meeste zullen Diede wel kennen van het programma ‘K2 zoekt K3’. In de avonduren is het een groot feest wanneer de Top 40 coverband BTMS en een DJ zullen optreden.

Prijs

Tickets zijn al te koop vanaf €23,50 per persoon. Hiermee kunnen bezoekers de hele dag in het park blijven. Het park heeft ook een optie voor bezoekers die liever alleen in de avond langs willen komen. Vanaf 16:00 uur is de speciale afternoon ticket geldig. Deze kost €14,95 per persoon.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *