Efteling nieuws: Abonnement straks via de app, zelfscankassa’s in de shop en extra lang open tijdens Hemelvaart en Pinksteren

De Efteling timmert lekker aan de weg om bezoekers een onvergetelijk dag te bezorgen. Dat hoeft niet altijd een grote uitbreiding te zijn zoals het nog te openen Danse Macabre of het Efteling Grand Hotel. Het bezoekers zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken hoort daar ook bij. Zo wordt de Efteling-app binnenkort uitgebreid zodat ook vanuit daar het abonnement gescand kan worden.

Een grote wens van abonnementhouders komt eindelijk in vervulling. Het abonnement kan straks vanaf een mobiel gescand worden. De Efteling laat wel duidelijk weten dat het nog om een bèta-versie gaat. Het is dan ook raadzaam om het fysieke pasje gewoon nog mee te nemen naar het park.

Het is de bedoeling dat deze nieuwe functie vanaf volgende week te gebruiken is. Dit gaat geleidelijk gebeuren en het kan zomaar dat het nog niet bij iedereen tegelijk wordt aangeboden. Kijk dus niet raar op wanneer het gezelschap deze functie al wel heeft.

Zelfscankassa’s

De Efteling gaat binnenkort ook beginnen met het in gebruik nemen van zelfscankassa’s. In souvenirshop Efteldingen zijn er meerdere zelfscankassa’s geïnstalleerd. Wanneer deze in gebruik worden genomen is nog niet bekend. En het is ook nog even afwachten of er straks meerderen punten zijn in het park waar bezoekers zelf de artikelen kunnen scannen en betalen.

Extra lang geopend

Bezoekers die de Efteling tijdens Hemelvaart en/of Pinksteren bezoeken kunnen extra lang genieten van het park. Op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei is het sprookjespark geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Deze tijden gelden ook op 1e en 2e Pinksterdag. Let op: In het weekend (20 – 21 mei) is het park tot 19:00 uur geopend.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *