Phantasialand verwijdert attracties uit gebied ‘Fantasy’

Phantasialand lijkt op het moment een nieuwe invulling te geven aan het themagebied ‘Fantasy’. Het Duitse park heeft dit jaar al de nodige attracties verwijderd of verplaatst. En daar is sinds enkele dagen nog een attractie bijgekomen. De groene kindermolen ‘Die fröhliche Bienchenjagd’ is ontmanteld waardoor er een open ruimte is gecreëerd. Deze plek is nu tijdelijk ingevuld als terras.

Volgens het park is de kindermolen tijdelijk ontmanteld vanwege noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden. Aan deze reactie kunnen we dus opmaken dat het wel de bedoeling is dat de attractie terugkeert. Maar of dat op dezelfde plek zal zijn, dat is niet bekend.

Andere verwijderde attracties

Voor het seizoen 2022 moesten al meerdere attracties het themagebied ‘Fantasy’ verlaten. Zo werd de waterspeeltuin ‘Phenie’s Mitsch-Matsch-Spaß’ compleet verwijderd. Carrousel ‘Wolke’s Luftpost’ werd al naar een andere locatie verplaatst. Sinds 2020 is waterattractie ‘Hollywood Tour’ gesloten en zijn alle referenties verdwenen.

Nieuwe attractie

Phantasialand werkt momenteel aan een nieuwe attractie in themagebied ‘Deep in Africa’. Bezoekers kunnen straks via een klimparcours langs achtbaan ‘Black Mamba’ klauteren. De achtbaan moest vanwege de bouw enkele dagen gesloten blijven. Op andere dagen opende de achtbaan pas om 13:00 uur.

Lees ook: Movie Park Germany komt in juli met een nieuwe show

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *