De wereldreis van Disney is al volgeboekt

Weet je nog die aankondiging van Disney waarbij er een wereldreis langs alle Disney-parken kon worden gemaakt? Die is onlangs het zeer hoge prijskaartje van omgerekend €105.000 per persoon al uitverkocht. De vraag was zelfs zo groot dat er geen openbare verkoop aan te pas kwam.

75 deelnemers gaan vanaf 9 juli 2023 een wereldreis maken langs alle twaalf Disney-parken. Dit doen zij in 24 dagen tijd met een privéjet. Naast de parken bezoeken zij ook bekende bezienswaardigheden waaronder de Eiffeltoren en de Taj Mahal.

Voorafgaand aan de openbare lancering konden eerdere deelnemers aan Disney Adventures-reizen en bewoners van het luxe appartementencomplex Golden Oak in het Walt Disney World Resort in Orlando zich aanmelden voor de avontuurlijke vakantie.

Het is niet bekend of Disney dit soort reizen in de toekomst nog eens zal aanbieden. De website van ‘Adventure by Disney’ biedt momenteel echter een wachtlijst op de officiële homepage voor mensen die nog steeds interesse hebben in het aanbod.

Lees ook: Achtbaanmarathon hoogtepunt van jubileum Attractiepark Toverland

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *