Hansa-Park komt met achtbaanrally op ‘National Roller Coaster Day’

Het zal je vast niet zijn ontgaan maar morgen is het National Roller Coaster Day. Al meer dan 100 jaar worden er achtbanen ontwikkeld om de rijders keer op keer te laten verrassen. Om de zogeheten geboorte van de achtbaan te vieren is er de Rollercoaster Day in het leven geroepen op 16 augustus. Het Duitse park Hansa-Park-Park doet hier aan mee met een jachtbaanrally.

Morgen maken bezoekers van Hansa-Park kans op 1 van de 7 seizoenskaarten voor 2023. Wat moeten ze hier voor doen? Dat is eigenlijk heel simpel; stap in alle 7 achtbanen van het park. Met een speciale stempelkaart worden alle achtbanen dan afgestempeld. Deze kaart kan afgehaald worden bij de informatiebalie. Wie een onride foto koopt, kan zich verheugen op een speciale stempel.

Het park is deze dag geopend tot 18:00 uur. Naast alle achtbanen zijn er natuurlijk ook andere attracties te bezoeken. Zo is er een vernieuwd themagebied ‘Peterhof von Novgorod’ met 2 nieuwe attracties.

Lees ook eens: Movie Park Germany ziet af van thema Lucky Luke bij achtbaan MP Xpress

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *