Movie Park Germany ziet af van thema Lucky Luke bij achtbaan MP Xpress

Movie Park Germany had plannen om achtbaan MP Xpress in het nieuwe thema rond het personage Lucky Luke te brengen. Door andere prioriteiten is dit plan wat naar de achtergrond verplaatst. Inmiddels is duidelijk geworden dat het Duitse filmpark de eerdere plannen annuleert.

Achtbaan MP Xpress is te vergelijken met Condor in Walibi Holland. De hangende achtbaan is gebouwd in 1999 en heeft nooit echt een sterk thema gehad. Bij opening was het thema gebaseerd op de actiefilm ‘Eraser’. Dit was tevens de naam van deze achtbaan. Jaren later staat de achtbaan er nog steeds kaal bij. De track is inmiddels wel voorzien van een frisse nieuwe kleur.

Een woordvoerder van Movie Park Germany laat weten dat het thema meer gaat aansluiten op ‘The Old West’, het gebied waar de attractie staat. Wat dit precies gaat zijn is nog onbekend.

Het eerdere thema rondom Lucky Luke is eigenlijk van de baan geraakt doordat het park meer investeerde in de infrastructuur, een compleet nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour bouwde op de plek waar ooit Ice Age stond en een nieuwe illusionistenshow van Christian Farla introduceerde.

Lees ook eens: WALIBI GAMING: het niet te missen e-sportsevenement

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *