Vandaag nachtzwemmen in Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne houdt haar deuren vandaag tot middernacht open voor een verfrissende duik. Dit is naar aanleiding van de voorspelde hitte.

Als de voorspellingen kloppen, klimmen de temperaturen vandaag naar 30 graden en meer. Doordat vele mensen op zoek gaan naar afkoeling, beslist het waterpark Plopsaqua De Panne om vandaag uitzonderlijk haar zwembaden, glijbanen, andere waterattracties en buitenzone tot middernacht open te houden. “Met de eerste warme dagen van het jaar willen we de mensen helpen om aan de hitte te ontsnappen. Plopsaqua De Panne openhouden tot middernacht leek ons dan ook de leukste oplossing.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Iedereen kindertarief

Bezoekers die vrijdagavond komen voor een verfrissende duik, genieten vanaf 20 uur van kindertarief en kunnen er zwemmen aan 12,99 euro in plaats van 23,50 euro. Tickets kunnen zowel aan de kassa als online via de website gekocht worden.

Lees ook: Achtbaanmarathon hoogtepunt van jubileum Attractiepark Toverland

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *