Efteling komt met nieuwe sleutelhangers van achtbanen

De Efteling komt vanaf de eerste helft van september met een nieuwe souvenirlijn. Een onderdeel hiervan zijn stoere sleutelhangers van bijna alle achtbanen in het park. Bezoekers hebben de keuze uit Baron 1898, Python, Vogel Rok, Joris en de Draak en De Vliegende Hollander. Er zit dus geen sleutelhanger van Max & Moritz bij. Dit komt omdat er in de afgelopen jaren al souvenirs van deze attractie zijn uitgekomen.

Laat ik gelijk even de belangrijkste vraag beantwoorden: Maar wat mag dit gaan kosten? De sleutelhangers van Python, Vogel Rok en Joris en de Draak kosten €6,- per stuk. Die van Baron 1898 en De Vliegende Hollander kosten €7,50 per stuk. En de reden waarom deze twee iets duurder zijn dan de rest is omdat er aan de ringen nog wat extra dingetjes hangen. Zo heeft die van De Vliegende Hollander extra nautische bedels in de vorm van een kompas, anker en stuur. De goudkleurige hanger van Baron 1898 bevat verder nog een siersleutel, een winkelwagenmunt en een bedel met schep en pikhouweel uit het logo van de attractie.

De Efteling start binnenkort met de verkoop van deze sleutelhangers bij de betreffende fotopunten van de attracties. Op een later moment zijn de hangers ook bij souvenirwinkel Efteldingen verkrijgbaar.

Najaarsonderhoud achtbanen

Ben je van plan om dit najaar de Efteling te bezoeken? Let dan even goed op of dat jouw favoriete achtbaan niet in onderhoud ligt.

Vogel Rok is gesloten van 19 september t/m 7 oktober 2022

Joris en de Draak is gesloten van 3 oktober t/m 23 december 2022

Bekijk de volledige lijst met onderhoud hier.

Lees ook eens: Hiervoor kun je terecht bij het nieuwe servicegebouw van de Efteling

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *