(Video) Achter de schermen bij het Spookslot in de Efteling

Aankomende zondag 4 september is de laatste dag dat bezoekers het iconische Spookslot kunnen bezoeken. Daarna sluiten de deuren na 44 jaar trouwe dienst voorgoed. De attractie maakt plaats voor een nieuw themagebied met de nieuwe attractie ‘Danse Macabre’. De Efteling laat deze sluiting niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan. Ze geven kijkers een blik achter de schermen in een nieuwe video die vandaag in premiere is gegaan.

Het park startte eerder al met de verkoop van een exclusief boek ‘Spookslot – 44 jaar te gast bij de geesten’ en een Spookslot pin. Door de grote drukte heeft het park besloten om met een herdruk van het boek te komen. Daarnaast heeft de Efteling ook een video gemaakt over de complete experience van de attractie zodat liefhebbers dit tot in den eeuwigheid kunnen bekijken.

Achter de schermen

Vanaf 16:00 uur kunnen kijkers de nieuwste video over het Spookslot zien. Drie makers van het Spookslot, Koos, Dré en Mari, nemen de kijker mee. Tussen de grafzerken en dolende monniken halen zij herinneringen op, vertellen anekdotes en geven de kijker een rondleiding achter de schermen. Hoe hebben ze dat 44 jaar geleden gemaakt? En Dré vraagt zich af: “Zou alles nog steeds werken zoals wij het vroeger bedacht hadden?”

Efteling Spooknacht

Aankomend weekend vind er ook de Efteling Spooknacht plaats. Winnaars van een eerdere winactie worden door het park uitgenodigd om midden in de nacht een wandeling door een gedeelte van het park te maken en het Spookslot voor een laatste keer te bezoeken. Ben je er niet bij, maar wil je dat toch meemaken? Het park gaat de Spooknacht livestreamen via TikTok vanaf 00:15 uur uur en Instagram vanaf ongeveer 01:15 uur!

Lees ook eens: Efteling komt met nieuwe sleutelhangers van achtbanen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *