Bobbejaanland organiseert ‘Night of the Indiana River’

Eerder dit jaar werd bekend dat Bobbejaanland hun boomstamattractie ‘Indiana River’ een nieuw thema wilde geven. Vandaag bracht het Belgische attractiepark naar buiten dat er op 10 september 2022 de ‘Night of the Indiana River’ wordt georganiseerd. Dit lijkt op een aankomende sluiting maar het park zegt dat de attractie blijft draaien tot het einde van dit seizoen.

Tijdens ‘Night of the Indiana River’ blikken 25 gelukkigen met duotickets terug op 30 jaar Indiana River. Speel mee met de quiz en wie weet ben jij een van de gelukkige om op deze exclusieve avond aanwezig te zijn. De avond start om 18:00 uur en duurt tot 21:30 uur.

Bobbejaanland heeft ook aandacht voor hun trouwe abonnementhouders. Wie op zaterdag 10 september het park bezoekt krijgt in de General Store een exclusieve Night of the Indiana River goodiebag.

Door middel van een bezoekersenquete konden bezoekers kiezen welk thema zij wilde zien. De keuze lag hier bij een Middeleeuws festival met een arena, een gevaarlijke vulkaan of een Scandinavisch stadje met een mysterieuze fabriek.

Lees ook eens: Bobbejaanland geeft deze maand een tweede kaartje gratis

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *