YouTubers-evenement keert terug naar Attractiepark Toverland

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Attractiepark Toverland is binnenkort dé plek waar bekende YouTubers en TikTokkers hun opwachting maken. Na een succesvolle eerste editie in 2019 keert het evenement YOUTUBERSxTOVERLAND terug op zondag 12 juni. Naast Q&A-sessies en optredens van headliners, zoals de Familie Latooy en de Bankzitters, zijn er ook activiteiten voor ambitieuze YouTubers in de dop. Het programma wordt gepresenteerd door o.a. Stefania Liberakakis, bekend van het Eurovisie Songfestival.

Tijdens YOUTUBERSxTOVERLAND zal er voldoende te zien zijn op de Main Stage in entreegebied Port Laguna. Daar verschijnt ’s middags het dynamische duo Rutger Vink en Thomas van Grinsven voor een Q&A-sessie. Ook de Familie Latooy, waaronder de bekende namen Gio en Jade Anna, zal hier antwoord geven op prangende vragen van fans. Aan het einde van de dag verzorgen de populaire Bankzitters een muzikale finale. Stefania Liberakakis wordt de stage host van dit indrukwekkende evenement. Momenteel presenteert ze de Zapp Kids Top 20 op NPO 3 en ze werd in 2021 tiende op het Eurovisie Songfestival met haar act voor Griekenland.

In het programma is ook aandacht voor bekende TikTokkers. Sam Kroon ging de afgelopen maanden viral op de app met zijn veelbekeken ‘Hey Marco, prima!’ sketch en zal vertellen over hoe dit voor hem was. Naast Sam verschijnen de populaire Esmee Joanna en Dario de Vries die ook klaarstaan om vragen van fans te beantwoorden.

Voor iedereen die niet bang is om zelf voor de camera te verschijnen zijn er verschillende TikTok-spots verspreid door heel Toverland. Gasten zijn hier gegarandeerd van een mooi decor voor hun eigen korte video’s. Ook zijn er 360º camera’s in themagebied Avalon, die om de gast heen kunnen draaien voor spectaculaire beelden, die ze zelf kunnen delen op hun sociale media.

Tickets

YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 12 juni tijdens de reguliere openingstijden van 10:00 tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland. Naast de speciale activiteiten kunnen gasten ook genieten van 35 attracties en shows zoals de spectaculaire duikshow. Het programma is terug te vinden op toverland.com/youtubers2022

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *