Toverland wilt volgend jaar uitbreiden met 4 nieuwe attracties

Attractiepark Toverland heeft een omgevingsvergunning aangevraagd voor vier nieuwe attracties. Dat is online te lezen via gemeente Horst aan de Maas. De beschrijving luidt: Het realiseren van vier nieuwe attracties betreft de volgende activiteiten: oprichten, veranderen of in werking hebben van een mileuinrichting EN het bouwen van een nieuw bouwwerk. De aanvraag ligt niet ter inzage.

De gemeente brengt verder geen informatie naar buiten. Een woordvoerder van het attractiepark heeft inmiddels wel aan Looopings bevestigd dat het gaat om themagebied Avalon. Het zou daarbij gaan om twee grote en twee kleinere attracties die in 2023 open moeten gaan.

Avalon opende in 2018 en Toverland heeft er toen geen geheim van gemaakt om nog wat extra attracties aan het gebied te willen toevoegen. Om wat voor een attracties het precies gaat is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat het Limburgse attractiepark attracties toevoegt aan het bestaand gebied. Eerder deden ze dat bijvoorbeeld al in het gebied ‘Ithaka’. Dit gebied werd in 2007 geopend met daarin houten achtbaan Troy. Inmiddels is het gebied ook voorzien van een schommelschip en een paardenbaan.

Lees ook: YouTubers-evenement keert terug naar Attractiepark Toverland

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *