Magische wezens en bekende figuren komen tot leven in Sprookjebos Europa-Park

Tijdens het lange weekend van Hemelvaart staat Europa-Park in het teken van sprookjes. Bezoekers krijgen van 18 tot 21 mei een speciaal programma voorgeschoteld tijden het grote ‘Sprookjesfestival’. Figuren uit de beroemde verhalen van de gebroeders Grimm zullen de jongere bezoekers betoveren in het grootste attractiepark van Duitsland.

Bezoekers kunnen zich onder andere verheugen op de verschillende speelstations in het Sprookjesbos van Grimm. Daarnaast is er een verloting waarbij de hoofdprijs 2 loten voor waterwereld Rulantica is.

Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het knutselen en schilderen. Zij zullen daarbij in het gezelschap zijn van Assepoester, de Kikkerkoning en andere figuren. Voor het eerst kunnen bezoekers ook de film ‘Fina & die Yomis’ bekijken. Deze film is gebaseerd op het achtergrond verhaal van attractie ‘Josefinas kaiserliche Zauberreise’.

Op 14 mei is er een sprookjesachtige Moederdag in het Sprookjesbos met veel verrassingen en leuke activiteiten. Het park benadrukt dat dit niet alleen voor de kinderen een onvergetelijk dag gaat worden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *