Toverland komt met winteractie: gratis tweede bezoek

En daar is die weer; de winteractie van Toverland. Bezoekers die in de periode van 22 augustus tot en met 7 oktober het Limburgse attractiepark bezoeken, ontvangen een winterticket cadeau of krijgen een enorme korting. Het is wel belangrijk om de tickets te bewaren, anders is het niet mogelijk om een winterticket te reserveren.

Of je die gratis ticket krijgt hangt af van wanneer je het park in de winter wilt bezoeken. Het gratis bezoek is geldig in de weekenden van 26 november tot en met 18 december 2022 en 14+15 januari 2023. Wil je het park ergens tussen 24 december en 8 januari 2023 bezoeken dan ontvang je een korting van 50 to 70%. Abonnementhouders kunnen eenmalig een gratis vrienden-winterticket aanschaffen.

Om een winterticket aan te vragen dien je via dit formulier de barcode van de zomerticket in. Dus wacht niet langer en zet je gebruikte zomerticket om in een winterticket.

Nieuw winterconcept

Toverland introduceert voor het aankomende winterseizoen ‘Winter Feelings’. Het gebied Port Laguna wordt hierbij getransformeerd naar een winterwonderland met een schaatsbaan, curlingbaan en bandenbaan. Uiteraard kan er ook hier een hapje en drankje worden genuttigd met als uitzicht een gigantische kerstboom van 10 meter hoog.

Lees ook eens: Attractiepark Toverland pakt groots uit met nieuw winterconcept

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *