Fan bouwt waterbaan Chiapas van Phantasialand na in LEGO

Een liefhebber van LEGO en attractieparken wist beide hobby’s perfect te combineren. Instagram gebruiker Arnedielis wist waterbaan Chiapas bijzonder goed na te bouwen. Hij had er uiteindelijk meer dan 25.000 stukjes LEGO voor nodig om het bouwwerk te voltooien. En als dit nog niet genoeg is, de populaire attractie uit Phantasialand komt in het donker nog meer tot leven door middel van het uitlichten van dit bouwwerk.

Fabrikant Intamin bouwde de zogeheten boomstamattractie in het Duitse attractiepark. De attractie opende in 2014 en kent 3 afdalingen. De thematisatie is gebaseerd op Mexico.

Lees ook: Avengers Campus opent in Walt Disney Studios Park

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *