Avonturenpark Hellendoorn opent Slidepark dit weekend

Avonturenpark Hellendoorn opent vanaf zaterdag 4 juni hun waterglijbanenpark voor de eerste keer dit seizoen. Aquaventura Slidepark is vanaf 13:00 uur geopend en hanteert flexibele openingstijden in verband met weersomstandigheden. Het Slidepark is alleen te bezoeken in combinatie met het Avonturenpark. Een ticket voor het Slidepark kost €3,50.

Aquaventura Slidepark ligt volledig in de openlucht en bestaat uit 11 waterglijbanen. De meeste glijbanen zijn geschikt voor jong & oud maar voor een aantal glijbanen gelden specifieke lengte eisen. Daarnaast is het niet mogelijk om vanuit het waterpark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

De weersomstandigheden bepalen de openingstijden. Bij slecht weer kan het park besluiten om het Slidepark gesloten te houden. Bij mooi weer kan het voorkomen dat de poorten al eerder openen en later sluiten.

Tickets bestel je eenvoudig via de website van het park.

Ridderstrijd

Avonturenpark Hellendoorn opent dit jaar de nieuwe achtbaan Ridderstrijd. Het wordt de vierde achtbaan van het park. Met een hoogte van 13 meter en een snelheid van 46,8 km/u wordt het de tweede snelste en tweede hoogste achtbaan van het park. Het station is aangekleed als een fort en laat bezoekers zien hoe zwaar de strijd was tussen de ridders en de draak. Het verhaal maakt een mooi geheel met de omliggende attracties Balagos en Drakennest.

Lees ook: Toverland wilt volgend jaar uitbreiden met 4 nieuwe attracties

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *