LEGO komt volgende maand met nieuwe achtbaanset

LEGO fans en achtbaanliefhebbers komen binnenkort weer aan hun trekken. Vanaf juli 2022 komt er een nieuwe achtbaanset op de markt. Met een verticale lift en twee loopings is de set niet alleen voor decoratie maar is hij ook echt functioneel.

Het geheel van de set wordt afgerond door speelse details erin te verwerken. Denk hierbij aan allerlei leuke accessoires zoals een bankje met plattegrond, ballonkarretje, pretzelkarretje, hotdogkraam, lengtestok en een overdekt station met openende hekjes en een bedieningspaneel. Met behulp van apart verkrijgbare elementen kan de verticale lift gemotoriseerd worden.

De set heeft 11 minifiguren waaronder een attractiebediener en kraamverkopers. Daarnaast is er ook een oma, een jongetje en 5 passagiers. 6 van de minifiguren hebben omkeerbare hoofden met verschillende emoties

Het is niet de eerste keer dat LEGO met een achtbaanset op de markt komt. Pretparkfans konden eerder al de set van ‘Coaster’ bouwen. Deze achtbaan zonder inversies bevat een rode track en twee achtbaantreinen. Daarnaast zitten er ook horecakraampjes bij.

De nieuwe set bestaat uit 3756 onderdelen en heeft een hoogte van 92 centimeter. Vanaf juli 2022 is de set verkrijgbaar in de online shop. Fans moeten daarvoor wel de portemonnee trekken, want de set kost €399,99.

Lees ook: Unieke B&M achtbaan voor SeaWorld Orlando in 2023

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *