Deze nieuwe simulator ervaar je staand

De Canadese fabrikant Triotech presenteert een nieuw ontwikkelde bewegingssimulator; een Stand-up Theatre. Bezoekers kunnen de prototype op de IAAPA Expo in London uitproberen.

Triotech legt uit: ‘In deze originele attractie verblijven de gasten per twee op perrons. De simulator is deel dynamisch en deels een vliegtheater’. Doordat bezoekers in deze simulator moeten staan zal de onderdompeling worden verhoogd. Er komen ook speciale effecten bij kijken zoals water, wind en lucht.

Bezoekers van de expo kunnen de simulator uitproberen van 13 tot en met 15 september 2022 in London. “We kijken ernaar uit om onze klanten, prospects, partners en vrienden in Londen te ontmoeten! We hebben veel aankondigingen en projecten om te delen”, legt Yannick Gemme, Vice President Sales en Marketing van Triotech uit. “De Europese markt is strategisch voor Triotech en we werken nauw samen met onze Franse divisie CL Corp om spannende attracties voor dit segment te ontwikkelen.”

Op de eerste dag van de IAAPA Expo zal Triotech een persconferentie houden voor een nieuw project met een attractiepark op de Europese markt. Daarnaast presenteert Triotech bij de stand verschillende 3D-miniatuurversie van zijn producten. Dit zijn onder andere de interactive Dark Rides, Flying Theatres, Walkthroughs en Dark Coasters.

Lees ook eens: Bobbejaanland introduceert de Diamond Pass

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *