Wunderland Kalkar komt deze zomer met ‘Superheldendag’ en ‘Het Grote Zomerfestival’

Net over de grens bij Arnhem ligt het Duitse familiepark van Kernie. In Wunderland Kalkar staan ongeveer 40 attracties die vooral voor families met kinderen van 3 tot 12 jaar geschikt zijn. Voor aankomende zomer introduceert het park 2 events: ‘Superheldendag’ en ‘Het Grote Zomerfestival’.

De Heroes of Wonderland brengen op zondag 25 juni een bezoek aan het familiepark als onderdeel van ‘Superheldendag’. Deze cosplayers kruipen in de huid van hun favoriete helden. Karakters als Batman, Spiderman, Harley Quinn, Captain America en de Ghostbusters komen straks allemaal samen in Wunderland Kalkar. Kernie, het gezicht van dit parkje, laat zich zien in een echt heldenuniform.

Het Grote Zomerfestival

Op alle zaterdagen tussen 29 juli en 5 augustus krijgt het park van 16:00 tot 20:00 uur een zomerse vibe met ‘Het Grote Zomerfestival’. De zomerse geluiden zullen al van ver te horen zijn. Bezoekers kunnen kijken naar vuurspuwers, een ballonartiest, een jongleerschool en verschillende fanfares. Onder het genot van een welkomstcocktail en andere drankjes zorgt het park ook voor de nodige afkoelmomenten. Het evenement gaat hoe dan ook heet worden.

Blijf je liever slapen? Bezoekers van Wunderland Kalkar hebben de keuze uit 6 hotels. Ook zijn er diversen all-inclusive arrangementen mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van het familiepark.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *