Efteling komt deze zomer met Zomerstrand en Python-podium

Traditiegetrouw pakt de Efteling in juli en augustus net even meer uit met hun entertainment aanbod. Dat is voor dit jaar niet anders. We kende de grote wandelende Djinn al op het Fata Morgana Plein. Ook op het Max & Moritz Plein barst het zomerfeest weer los wat lijkt op een gezellig dorpsfeest. Voor de Droomvlucht zijn er dit jaar wederom Elfjes al schommelend op hun Elfentroon te vinden. Zijn er ook nog vernieuwingen dit jaar? Jazeker, het Zomerstrand op de Speelweide en een Python-podium naar Station de Oost.

Op de Speelweide stond nog niet zo lang geleden de Warme Winter Weide met een schaatsbaan, kerstbomen en een knisperend haardvuur. Nu krijgt de Speelweide een metamorfose en wordt deze klaargestoomd voor de zomermaanden. In juli en augustus komt hier namelijk het allereerste Zomerstrand van de Efteling te liggen. Kinderen kunnen hier spelen op een enorme springkussen of bij het grote zandkasteel. Bezoekers kunnen genieten van een nieuwe parkshow met Jokie & Jet. Daarnaast zorgt de Mariachi Band voor zomerse muziek.

In Ruigrijk kunnen bezoekers het Python-podium bezoeken. Hier komen zij alles te weten over snelheid, G-krachten, de attracties en muziek van Ruigrijk. Zet je schrap voor ruige experimenten en doe mee met verschillende tests.

Tijdens de zomerse maanden in juli en augustus is de Efteling op de meeste dagen tot 22:00 uur geopend. Wil je het park liever alleen in de avond bezoeken? Dan is er de mogelijkheid om een ticket ‘Maan’ te kopen voor slechts €27,-. Hiermee kunnen bezoekers vanaf 18:00 uur het park betreden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *