Frans pretpark breidt uit met 15(!) nieuwe attracties

Pretpark Bal Parc, geleden in Noord-Frankrijk(Tournehem-sur-la-Hem), krijgt een flinke metamorfose. Het park is nu nog gericht op kinderen maar in 2024 wordt het een heus familiepark. Om dit te bereiken is het park dit jaar gesloten om zo de transformatie te ondergaan. Met 15 nieuwe attracties en een naamsverandering zet het park een flink stap vooruit.

Bal Parc heeft een merkwaardig verleden. Tussen 2012 en 2016 is het park gesloten gebleven voor publiek. Na de overname van Thierry Fééry openden de poorten eindelijk weer. Nu is het moment daar dat de poorten wederom gesloten blijven. Maar de reden is deze keer heel anders. Vanaf april 2024 gaat het park open onder de naam ‘Fééryland’.

Om de pijlen op families te richten voegt het park maar liefst 15 nieuwe attracties toe. De bekendmaking van deze attracties komt op een later moment. We kunnen er in ieder geval wel van uit gaan dat de attracties op de banner richting het park komen. Het gaat hierbij om een nieuwe achtbaan, een vrijevaltoren, een bootjesvaart en iets dat lijkt op een wat heftige attractie.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *