Eerste editie van Safari Run in Beekse Bergen

Beekse Bergen heeft in november een primeur: die maand vindt namelijk de eerste editie van de Beekse Bergen Safari Run plaats. Zowel jong als oud kunnen rennend uiteenlopende afstanden afleggen tussen de wilde dieren.

Deelnemers kunnen van 4 tot en met 6 november kiezen uit verschillende afstanden. Op vrijdagmiddag vindt de vijf kilometer run plaats, op zaterdagochtend de tien kilometer en op zondagochtend de vijftien kilometer. Daarnaast is er ook een dertig kilometer optie. Deze bestaat uit deze drie verschillende runs.

Ook vindt er op zaterdagmiddag een speciale Kids-route plaats voor kinderen van één tot en met twaalf jaar. Er is een onderscheid gemaakt in verschillende afstanden voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Door het binnenverblijf

Rens Willemsen, general manager Beekse Bergen, vertelt enthousiast: “Het wordt een unieke ervaring waarbij de deelnemers tussen de dieren lopen. Zo zullen een aantal van de routes door de binnenverblijven van de chimpansees en de olifanten gaan. Daarnaast krijgen de deelnemers er één entreeticket voor het Safaripark bij, waardoor de hardlopers de dieren ook voor en na de run kunnen zien”.

Exclusief arrangement 

In samenwerking met Loopreizen biedt het Safaripark een exclusief arrangement aan met een startbewijs, entreetickets voor het Safaripark en een door de deelnemer gekozen verblijf op het Safari Resort of Lake Resort.

Lees ook: Bijzonder: chimpansee ter wereld gekomen in Safaripark Beekse Bergen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *