Video: Achter de schermen bij Alton Towers

Het klinkt jou misschien wel bekend in de oren; de angst voor achtbanen. Veel mensen houden niet van de hoogte en snelheid wat bij veel banen het geval is. In het geval van Youtuber ‘Tom Scott plus’ gaat het om de geluiden van een lifthill, het gebrek aan controle en het gevoel dat hij krijgt bij een first drop. Tom bezocht het Engelse Alton Towers en liep daarbij met de technische dienst mee om te zien wat er zoal achter de schermen gebeurt. Ook stapt hij in een aantal achtbanen om zichzelf op de proef te stellen.

De fobie voor achtbanen heeft Tom sinds dat hij een kind was. Hij probeert er van af te komen door Alton Towers te bezoeken en een aantal achtbanen te berijden. De technische dienst geeft de kijker een blik achter de schermen en laat zien waar zij opletten bij het vrijgeven van een achtbaan.

Tom begint rustig met een powered coaster maar gaat dan een stapje verder door in Wicker Man en Nemesis te stappen.

Bekijk de video:

Lees ook: Dit zijn de 10 hoogste achtbanen van Europa

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *