Zo ziet de zomer er in de Efteling uit!

In juli en augustus valt er de hele dag door iets te beleven in de Efteling. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Op verschillende locaties in het park komen attracties zelfs tot leven. Het worden bijzondere plekken vol beleving en fantasie. Bezoek ze deze zomer allemaal.

Fata Morgana Plein

In de Oosterse sferen op het Fata Morgana Plein lijkt de majestueuze Djinn vredig te slapen in zijn tent vlakbij de attractie. Maak hem niet wakker, anders kun je zomaar oog in oog komen te staan met deze 4,5 meter hoge reus! Wees gerust, bekwame wachters proberen de gigant in bedwang te houden terwijl hij over het plein loopt. Misschien lukt het je wel om samen op de foto te gaan.

Ton van de Ven Plein

Heel anders is het in de oase van rust op het Ton van de Ven Plein. Daar hoor, ruik, proef en beleef je de wereld van Droomvlucht. Verspreid over de bloementuin staan romantische zitjes. De perfecte plek om één van de verfrissende horecaspecials op te eten en te genieten van de bloemenpracht om je heen. Of neem plaats op de nieuwe Elfentroon in het midden van het plein en schommel met een elfje mee. 

Max & Moritz Plein

Zin in een gezellig dorpsfeest? Wees welkom op het zomerfeest op het Max & Moritz Plein! Bakker Krümel en Frau Schmetterling zijn zoals altijd druk in de weer en spelen deze zomer samen mee in de plaatselijke fanfare. Terwijl je geniet van de muziek moet je wel opletten dat Max en Moritz je niet van de sokken rijden in hun vliegmachientje!

Ruigrijk

Stoere helden ontmoet je in het Ruigrijk, waar lef wordt getoond en moed wordt beloond! Joris rijdt rond op de Draak, de kompels bevinden zich natuurlijk in de buurt van Baron 1898 en wie goed op let ziet Vliegensvlug Heks voorbij zoeven. En natuurlijk is ook Statige Stuurman weer van de partij.

Efteling Wonderland

Natuurlijk vier je de 70ste verjaardag nog steeds mee op de Speelweide. De Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas organiseren iedere dag het maffe verjaardags-theefeestje in Efteling Wonderland.

Openingstijden en tickets

Tijdens de zomermaanden komt de Efteling nóg meer tot leven. In het zonovergoten park vind je volop verkoeling in de leukste waterattracties, geniet je van spectaculaire parkshows en bewonder je de natuur op haar mooist. Ook deze zomer kun je op diverse locaties genieten van heerlijke horecaspecials. De Efteling is natuurlijk elke dag geopend, in juli en augustus zowel doordeweeks als in het weekend veelal tot 22.00 uur. Bewonder de zonsondergang dus eens vanuit de Pagode of beleef een achtbaanritje in het donker. Kortom, samen geniet je van lange zomerdagen in de Efteling! Tip: heb je niet de hele dag de tijd? Kies dan voor een ticket Maan en geniet vanaf 18.00 uur tot sluitingstijd van de Efteling.

Bestel hier je tickets.

Lees ook: Europa-Park toont sfeer van het nieuwe themagebied

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *