Gigantische vogel bij ingang Vogel Rok beweegt weer

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Efteling. De nek van de grote vogel bij de ingang van Vogel Rok beweegt weer. Sinds lange tijd beweegt de nek weer van links naar rechts waardoor het lijkt of Rok rustig om zich heen kijkt. En hoewel het iets kleins is, zijn fans er online maar al te gelukkig mee.

Het plein bij de overdekte achtbaan is sinds vorig jaar opgedeeld in twee delen. Door middel van een muurtje, planten, keien en oosterse lampen is er nu een duidelijk scheiding tussen themagebied de Wereld van Sindbad en het gebied waar Carnaval Festival staat. Bij het nieuwe gebied horen waterspeelplaats Archipel, Sirocco en achtbaan Vogel Rok.

De voltooiing van deze eerste fase kostte de Efteling 2,8 miljoen euro. Het is nog niet duidelijk wanneer de tweede fase gepland staat.

Lees ook: Nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre opent in 2024

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *