Kijktip: Talkshow BEAU live vanuit de Efteling

Morgen bestaat de Efteling precies 70 jaar. Talkshow BEAU staat daar vanavond uitgebreid bij stil. De verjaardag wordt live gevierd met een talkshowtafel op het Anton Pieckplein. Beau duikt in de geschiedenis van het park met Francine Oonk, de achterkleindochter van Anton Pieck, hoofdontwerper Sander de Bruijn, en burgemeester Hanne van Aart. 

Onbekende en bekende fans, als Marc van Ranst, Eva Eikhout en Domien Verschuuren halen herinneringen op. Wat maakt het park zo magisch? Ook is er muziek en uiteraard de actualiteit met het gesprek van de dag!

Deze speciale uitzending van Beau in de Efteling is vanavond om 22:00 uur te zien bij RTL 4.

70 jaar Efteling

Tot oktober is er iets bijzonders aan de hand op de Speelweide. Via een konijnenhol betreden bezoekers het Efteling Wonderland. De Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas heten iedereen hartelijk welkom op het maffe verjaardags-theefeestje!

De medewerkers vieren elke dag om 16:00 uur de verjaardag van het park met alle aanwezige gasten. Met feesthoedjes en toeters wordt er gedanst en gezongen op een speciaal verjaardagslied.

Lees ook: Efteling sluit na vandaag restaurant De Vrolijke Noot

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *