Ocean Bricks tot halverwege juni te bezoeken in Burgers’ Zoo

In en rondom de Ocean van Burgers’ Zoo ‘zwemmen’ nog tot en met zondag 19 juni 2022 levensechte nagebouwde zeedieren. Tijdens ‘Ocean Bricks in de Zoo’ zijn 30 spectaculaire zeedieren nagebouwd met maar liefst 1,3 miljoen kleurige steentjes. Bezoekers komen orka’s, makohaaien, reuzeninktvissen, dolfijnen, roggen, zeehonden, zeekoeien, pinguïns en enkele bekende bewoners van het tropisch koraalrif tegen.

Het pronkstuk van Ocean Bricks is een kolossaal beeld van de orka met haar jong. Die is 4,13 meter lang, 1,81 meter breed en 2,54 meter hoog. Twintig personen hebben maar liefst 550 uur gewerkt om het 1115,5 kilo zware dierfiguur bestaande uit 223.259 steentjes te realiseren.

De locaties van de ruim dertig verschillende dierfiguren op een centrale route door het park staan duidelijk aangegeven op een speciale plattegrond, die bezoekers aan het evenement bij de hoofdingang ontvangen. Het Arnhemse dierenpark vraagt geen extra entreekosten voor dit evenement.

Bestel hier tickets voor ‘Ocean Bricks in de Zoo’. Abonnementhouders van Burgers’ Zoo hebben standaard toegang tot het dierenpark.

Lees ook: Een zomerse hete avond in Wildlands met Guido Weijers

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *