Disneyland organiseert bijeenkomsten voor potentiële landen en attracties gebaseerd op Zootopia, Peter Pan, Tron en meer

Disneyland is een project dat nooit voltooid zal zijn. Dit is iets wat Walt Disney zelf heeft gezegd. En dat blijkt wel weer nu Disneyland in Anaheim plannen heeft voor verdere uitbreidingen en vernieuwingen. Onder de naam ‘DisneylandForward’ organiseert Disneyland een reeks gemeenschapsbijeenkomsten in Anaheim om de uitbreidingsplannen te pitchen voor de lokale bewoners.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in verschillende stadsparken van de stad. Bezoekers krijgen dan meer te weten over de plannen van Disneyland en krijgen ook de kans om vragen te stellen.

Nieuwe gebieden en attracties

Disneyland zal tijdens deze bijeenkomsten de plannen voor potentiële landen voorstellen. Hier horen ook de attracties bij op basis van Frozen, Tangled, Peter Pan, Zootopia, Toy Story en Tron. DisneylandForward is er in ieder geval duidelijk over: ”We willen meer Disney-investeringen naar Anaheim halen. Dit is echter niet mogelijk onder de huidige starre planningsbeperkingen, tenzij we dierbare attracties verwijderen en vervangen”.

Zonder updates zullen nieuwe uitbreidingen zoals hierboven vermeld waarschijnlijk nooit plaatsvinden. Iets wat wel in andere resorts over de wereld het geval is.

Het land met het Frozen-thema zou een boottocht en een restaurant bevatten. Tangled-land zou een gondeltocht moeten krijgen met ook hier een restaurant. Het Neverland-gebied zou zelfs twee attracties en een restaurant bieden.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *