WILDLANDS haalt met Julius Minnaar een nieuwe algemeen directeur in huis

De Raad van Commissarissen van WILDLANDS heeft de 53 jarige Julius Minnaar benoemd als algemeen directeur van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater. Julius start in juni met zijn nieuwe functie en volgt daarbij Erik van Engelen op, die begin januari heeft aangekondigd na bijna 5 jaar op zoek te willen gaan naar een nieuwe uitdaging.

Minnaar zegt de liefde voor dier en natuur al van jongs af aan te hebben meegekregen. Daarbij volgt hij WILDLANDS al een geruime tijd. ”Ik kijk er enorm naar uit om met dit prachtige park en mijn nieuwe collega’s de volgende fase in te gaan. Het is een eervolle functie en ik wil graag voor deze twee bedrijven verdere groei realiseren. Mijn vrouw is in Emmen opgegroeid en mijn schoonouders wonen er nog; we hebben er veel zin in om straks in het mooie Drenthe te gaan wonen.”

Namens de Raad van Commissarissen reageert Henk Jan Meijer: ”We zijn blij met de benoeming van Julius en we zien in hem een waardig opvolger van de huidige algemeen directeur, Erik van Engelen. Hij heeft de juiste persoonlijkheid en een mooie staat van dienst in het leiden van bedrijven en ik heb er alle vertrouwen in dat zijn ervaring voor zowel WILDLANDS als het ATLAS Theater de juiste is.”

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *