Walibi Lekkergaan: Vuurwerk en artiesten

Ja ja, het is weer die tijd van het jaar. Het is officieel zomer en de parken pakken daar altijd mee uit. Walibi Holland houdt op 6 dagen tijdens Lekkergaan de poorten geopend tot 23:00 uur. Geniet van de zomerse sfeer, er wordt een blik artiesten opengetrokken en de avonden worden afgesloten met een grote vuurwerkshow.

Tijdens het zomerevent Lekkergaan is het park tussen 20 juli en 24 augustus op elke woensdag lekker laat open. Wie treden er allemaal op?

20 juli – Bram Krikke ft. Stefan & Sean

27 juli – Emma Heesters

3 augustus – Donnie

10 augustus – Sjaak

17 augustus – Broederliefde

24 augustus – Stuk

Vuurwerk

Na een aantal ‘rustige’ jaren is er vanaf dit jaar weer vuurwerk te zien in Walibi Holland. Het zomerfestival wordt elke avond afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Voor veel liefhebbers is dit een feest der herkenning en zal ze terugbrengen naar 2010. Dit was het laatste jaar dat New Year’s Eve werd gevierd. Onder het genot van oliebollen en champagne konden bezoekers oud en nieuw vieren inclusief vuurwerk.

Half Day Half Price-ticket

Een dagticket voor Lekkergaan kost €34,-. Net als voorgaande jaren is het ook nu weer mogelijk om speciale avondtickets te kopen. De zogeheten Half Day Half Price-tickets kosten €19,- per persoon. Deze tickets geven bezoekers toegang tot het park vanaf 16:30 tot 23:00 uur.

Tickets bestel je eenvoudig via de website van Walibi Holland.

Lees ook: Phantasialand verwijdert attracties uit gebied ‘Fantasy’

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *