Alton Towers bevestigd opening Nemesis Sub-Terra

Alton Towers heeft bevestigd dat attractie Nemesis Sub-Terra zal heropenen op 27 mei. De attractie opende in 2012 maar sluit al in 2015 na gemengde reacties en de waarschijnlijke hoge personeelskosten. De opening ligt in de lijn der verwachtingen nu achtbaan Nemesis voor langere tijd gesloten blijft.

Het park nodigt bezoekers uit om hun werk te bekijken in de nieuwe Phalanx Research Facility. Nemesis Sub-Terra, met als thema een geheime militaire organisatie Phalanx, sloot aan bij het achtergrondverhaal van de originele Nemesis-attractie uit 1994, die betrekking had op een ontdekt buitenaards wezen.

De promotietekst luidt als volgt: “Burgers worden uitgenodigd om te kijken, alert te blijven, maar niets aan te raken, terwijl je een opwindende glimp krijgt van een Nemesis-ei, hun nieuwste ontdekking”. De originele slogan is behouden: ‘Your worst nightmare, underground’.

Achtbaan Nemesis

Alton Towers is nog druk bezig met de baaninstallatie van achtbaan Nemesis. De track heeft een nieuwe look gekregen. Nu zijn er rode aderachtige strepen te zien op een zwarte track. Enkele delen zijn inmiddels al geïnstalleerd. Het park heeft ook een observatieplatform opgericht zodat nieuwsgierige bezoekers de bouwplaats van de achtbaan kunnen bekijken.

Naar verwachting opent de baan volgend seizoen onder de nieuwe naam ‘Nemesis Reborn’.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *