It’s A Small World na maandenlange renovatie weer open in Disneyland Paris

Het heeft even geduurd en fans moesten vooral geduldig zijn maar bootjesattractie It’s a small world is eindelijk weer open. De populaire attractie was 18 maanden gesloten vanwege een flinke opknapbeurt. Naast de opgeknapte gevel werd ook de gehele wachtrij inclusief fontein aangepakt. De attractie zelf werd voorzien van een nieuw plafond en alle poppen kregen nieuwe outfits.

Als onderdeel van het ‘Reimagine Tomorrow’ project waarbij het resort staat voor meer inclusiviteit zijn enkele poppen met beperkingen te zien. Daarnaast zijn er ook een aantal poppen in rolstoelen te zien. In het algemeen zijn alle poppen voorzien van nieuwe kostuums en heeft het decor een upgrade gekregen. Het is lang geleden dat de attractie er zo fris bij lag. De felle en frisse kleuren spatten er weer van af.

Vanaf morgen krijgen jaarkaarthouders als eerste de mogelijkheid om de attractie te bezoeken. Op 3 mei is dit mogelijk vanaf 11:30 tot 14:30 uur. Een dag later kan dit van 10:30 tot 14:30 uur. Na dit tijdstip kunnen alle bezoekers de attractie weer ervaren.

It’s a small world opende voor het eerst in Disneyland Anaheim op 28 mei 1966. Bezoekers stappen in een bootje en varen langs verschillende scenes met tientallen poppen die een hand vertegenwoordigen. Op 12 april 1992 opende de attractie dan ook hier in Europa tijdens de opening van Disneyland Park. De attractie is ook te vinden in Tokyo Disneyland, Walt Disney World en Hong Kong Disneyland.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *