Phantasialand voegt extra thematisatie en huisjes toe aan themagebied ‘Deep in Africa’

Phantasialand bewijst maar weer eens dat een park, of in dit geval een themagebied nooit compleet is. Het gebied ‘Deep in Africa’ openende in 2006 en wordt vandaag de dag nog steeds geüpgrade door het Duitse attractiepark. Er verschenen in de winterperiode nieuwe huisjes en andere thematisering met extra details.

De grote blikvanger van het gebied is B&M achtbaan ‘Black Mamba’. Deze hangende achtbaan is sinds vorig jaar ook vanuit andere hoeken te bewonderen met de opening van de Adventure Trail. Bezoekers verkennen het rijk van de achtbaan via avontuurlijke paden. Het park heeft daarbij onder andere glazen vloeren, wandelbruggen en een rolglijbaan toegevoegd.

Bezoekers kunnen dit seizoen nog meer zien in het Afrikaanse gebied. Het park heeft niet stilgezeten afgelopen winter. Met de toevoeging van details, sfeervolle geveltjes, verlichting, props, nieuwe huisjes en muurschilderingen leeft het gebied meer dan ooit. En de verwachting is dat dit nog steeds niet het einde is. Pal naast het gebied tussen de gebieden ‘Deep in Africa’ en ‘Berlin’ wordt er hard gewerkt aan de verschillende gevels en andere zaken.

Bekijk de sfeerfoto’s:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *