Feest! Expedition GeForce kan weer met twee treinen rijden

Het was even wachten maar de vlag kan eindelijk uit. Intamin achtbaan ‘Expedition GeForce’ kan weer met twee treinen rijden. En dat is al even geleden. Een woordvoerder van Holiday Park bevestigt het goede nieuws. De tweede trein wordt ingezet op dagen met veel bezoekers zoals in de weekenden en tijdens vakanties.

De belangrijkste attractie van het park moest het lange tijd met een trein minder doen. Door gebruik te maken van een tweede trein kan de attractie weer op volle capaciteit draaien. En dat leidt tot kortere wachttijden. Het belang van deze attractie werd eerder al onderstreept door de realisatie van een overkapping van het station in 2015.

Expedition GeForce opende in 2001 en staat bij achtbaanliefhebbers hoog op het lijstje. De baan heeft verschillende prijzen gewonnen en staat al jaren hoog in de lijst van de ‘Top 50 Steel Roller Coasters’ van ‘Amusement Today’. Bij de meest recente ranking bij de Golden Ticket Awards van 2021 eindigde de baan op de zesde plek. Hierdoor wordt het nog steeds beschouwd als de beste stalen achtbaan van Europa.

Lees ook: Wachtrijen omzeilen met ‘Disney Premier Access Ultimate’

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *