Avengers Campus toegevoegd aan Walt Disney Studios Park map

Het lange wachten is bijna voorbij. Vanaf 20 juli opent het vernieuwde themagebied Avengers Campus in Walt DIsney Studios Park. In dit gebied staat onder andere een nieuwe attractie, een vernieuwde attractie en twee restaurants. De campus is nu toegevoegd aan de plattegrond van het park waardoor de vernieuwingen nog overzichtelijker zijn geworden.

De grootste attractie in dit gebied is Avengers Assemble: Flight Force. In deze attractie roepen Iron Man en Captain Marvel de hulp in van bezoekers om een intergalactische dreiging af te weren. Deze achtbaan ging voorheen door het leven als Rock ’n Rollercoaster. De lay-out is verder niet veranderd maar bezoekers ervaren een compleet nieuwe experience.

Spider-Man W.E.B. Adventure is de enige nieuwe attractie in het gebied. De attractie Armageddon moest hiervoor het veld ruimen. Bezoekers moeten samen met Spider-Man de dolle Spider-Bots uitschakelen in deze interactieve attractie.

Heb je trek in een pizza, pasta of salade? Dan is Stark Factory de plek voor jou. Dit is de high-tech werkplaats en counterservice-restaurant waar de superhelden aan hun uitrusting werken. In ‘PYM Kitchen’ genieten bezoekers van een buffet met gerechten en snacks in alle maten. De chef-koks verkleinen en vergroten ingrediënten met de PYM Particle technologie van Ant-Man en The Wasp.

Op de nieuwe plattegrond staan de nieuwigheden inmiddels ingetekend. De kraan op het gebouw van Spider-Man staat er maar het is nog steeds onzeker of het park gebruik zal maken van de stuntronic zoals die te zien is in Avengers Campus van Disney California Adventure Park. Daarnaast zien we ook de nodige aankleding waaronder het toegansbord tot het gebied, de jet en het logo van Avengers groot afgebeeld op de grond.

Lees ook: Dit is waarom Disneyland Paris in Frankrijk staat

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *