Vekoma presenteert de Super Boomerang

Het Nederlandse Vekoma komt met een nieuwe achtbaan; de Super Boomerang. Met een hoogte van 50 meter, een snelheid van 95km/u en de combinatie van inversies en airtime is dit een vrij heftige nieuwe achtbaan.

Net als met andere boomerangs worden rijders omhoog gehesen en losgelaten. De trein vliegt over het traject en halverwege gaat de trein wederom het traject af, maar dan achteruit. De Super Boomerang wordt op dit moment gebouwd in een Aziatisch attractiepark.

Vekoma heeft ’s werelds grootste in-house expertisecentrum. Hier komt de geavanceerde techniek samen met creatief ontwerp en fantasierijke verhalen. De passie voor het pure plezier van de rit wordt weerspiegeld in de baanbrekende attracties die zijn ontworpen en gebouwd. Van creatief ontwerp, zeer nauwkeurige engineering en fabricage tot service en aftersales.

In 2018 is het bedrijf overgenomen door de Japanse fabrikant Sansei Technologies. Dit is het moederbedrijf van de Amerikaanse achtbaan fabrikant S&S Worldwide.

Lees ook: Avengers Campus toegevoegd aan Walt Disney Studios Park map

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *