24 uur in Troy voltooid, totaalbedrag €32.658,-

De 24-uurs challenge op houten achtbaan Troy is door 11 van de 12 deelnemers voltooid. Het totale bedrag wat daarbij is opgehaald voor Stichting Durf Te Vragen is €32.658,-. De deelnemers kregen bij de onthulling een officieel certificaat en een jaarabonnement op Attractiepark Toverland.

Uit bijna 4000 aanmeldingen waren, na een testavond waarvoor 48 kandidaten waren uitgenodigd, 12 deelnemers geselecteerd die de Troy Challenge mochten aangaan. Rondom de Troy Coaster Challenge werden verschillende acties georganiseerd. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Durf Te Vragen. Zo konden andere adrenalineliefhebbers 25 minuten lang deelnemen aan de Challenge door een zitje naast een van de kandidaten te kopen. Verder waren er bijzondere items verkrijgbaar, zoals achtbaanonderdelen. 

In 2007 opende houten achtbaan Troy. Met zijn hoogte (35m), snelheid (90km/u) en lengte (1077m) werd het meteen een blikvanger in het Limburgse attractiepark. De achtbaan staat in het themagebied Ithaka, waar gasten zich kunnen wanen in het oude Griekenland.

Lees ook: Attractiepark Toverland pakt groots uit met nieuw winterconcept

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *