Attractiepark Toverland pakt groots uit met nieuw winterconcept

De zomer is nog maar net begonnen, maar Attractiepark Toverland is al druk met de voorbereidingen voor het aanstaande winterseizoen. Voor het eerst zullen ook in de winter alle zes de themagebieden in het attractiepark hun poorten openen. Het nieuwe winterconcept zal Winter Feelings gaan heten, waar bezoekers kunnen gaan genieten van allerlei extra attracties en entertainment. De winter voelde nog nooit zo warm!

“Winter Feelings is dé manier om Toverland ook in het najaar te presenteren als een magisch dagje uit voor de hele familie. De winterse gezelligheid zal de boventoon voeren”, vertelt Manager Entertainment Luke Verhoeven. Entreegebied Port Laguna wordt het hart van de viering. Dit normaal zonovergoten havenstadje komt deze winter ook helemaal tot leven en zal veranderen in een zee van licht tijdens de verbluffende slotshow, waarin veel bekende Toverland-gezichten hun opwachting maken. 

Overdag, terwijl kerstliedjes in een warm jasje live gespeeld worden, genieten gasten van verschillende extra attracties in het gebied. Zo verschijnen er curlingbanen, een tubingbaan en een schaatsbaan van 400 m2. Centraal op deze schaatsbaan staat een kerstboom van maar liefst 10 meter hoog. Even uitrusten kan in de almhut, waar hapjes en drankjes geserveerd worden die passen in de winterse omgeving. 

Nieuwe fonteinenshow

Ook buiten Port Laguna is er van alles te zien en te beleven. De Magische Vallei brengt kleur in de donkere tijden door het vieren van de Polynesische winter. Katara – Fountain of Magic wordt speciaal voor Winter Feelings vernieuwd met een compleet nieuwe show. In Avalon wordt het Keltische Midwinterfeest gevierd, waar tovenaar Merlijn gasten uitnodigt om hun wensen voor het komende jaar uit te spreken in een magisch ritueel. 

Themagebied Ithaka is dé plek voor stoere familiemomenten. Houten achtbaan Troy wordt weer volledig voorzien van lampjes dus in het gebied hangt de perfecte sfeer voor het roosteren van marshmallows. In het sfeervolle Wunderwald verschijnt Maximus Müller, die de legende van Zork vanuit zijn perspectief zal vertellen. Ook het Land van Toos wordt versierd en Toverland-bewoners Toos en Morrel zullen hier in hun show Winterpret weer een hoop beleven. 

Praktische informatie

Winter Feelings start in het weekend van 26 en 27 november. Het seizoen loopt elk weekend t/m zondag 15 januari. Ook tijdens de kerstvakantie (24 december t/m 8 januari) kunnen gasten van het extra aanbod genieten. Tickets zullen op een later moment in de verkoop komen. Bezoekers die t/m 15 juli een bezoek aan Toverland brengen, ontvangen gratis of met korting een ticket voor een tweede bezoek tijdens Winter Feelings. Een overzicht van het seizoen is te vinden op www.toverland.com/winterfeelings.

Lees ook: Toverland bezoeken met hoge korting

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *