Unieke B&M achtbaan voor SeaWorld Orlando in 2023

Het was al even bekend maar SeaWorld Orlando gaat volgend jaar uitbreiden met een nieuwe achtbaan. De Zwitserse fabrikant Bolliger & Mabillard heeft een unieke ‘Surf Coaster’ ontwikkeld waar bezoekers in een staande positie het gevoel van surfen ervaren. Het park heeft op 3 juni 2022 de officiële aankondiging gedaan via een video.

Oplettende fans waren al eerder op de hoogte van deze ‘Surf Coaster’. In een online document werd er al gesproken over dit type. Daarnaast waren er ook al delen van de achtbaan gespot op de parkeerplaats van het park. Hoewel het park dit jaar de nieuwe achtbaan ‘Ice Breaker’ heeft geopend, pakt SeaWorld dus door met een nieuwe B&M achtbaan. Het is niet de eerste keer dat het park in zee gaat met deze fabrikant. In het park staan namelijk al 3 andere achtbanen van B&M, namelijk Kraken, Manta en Mako.

De ‘Surf Coaster’ is een moderne variant van de stand-up coaster. In een video geeft het Amerikaanse pretpark een eerste indruk van deze wereldprimeur. Naast het ontwerp van de trein is duidelijk te zien dat bezoekers rechtop in de trein staan. Een naam voor de nieuwe achtbaan is nog niet bekend.

Lees ook: Toverland wilt volgend jaar uitbreiden met 4 nieuwe attracties

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *